Novi Pak

O nama

Novi Pak

„NOVI PAK-PREMIJUM DOO„ iz Niša je osnovan je kao samostalna zanatska radnja 16.02.2001 godine, a osnovna delatnost je prerada i pakovanje snack proizvoda, praškastih ptoizvoda, zrnastih proizvoda i začina.

Mnogi od naših proizvoda zauzimaju značajno mesto na domaćem tržištu, a planovi su proširenje proizvodnje i plasman proizvoda na tržište zemalja iz okruženja. Proizvodi su upakovani u kvalitetnoj i propisnoj ambalaži, a u proizvodnji primenjujemo propise o bezbednosti hrane pre svega osnovne principe dobre higijenske i proizvođačke prakse.

S obzirom da je dobar kvalitet prehrambenih proizvoda glavni preduslov za opšte zadovoljstvo i potrošača i proizvođača, sve je veći interes za svežim, prirodno očuvanim i kvalitetnim proizvodima koji su što je moguće manje hemijski tretirani.

Danas preduzeće zapošljava preko pedeset radnika stručno osposobljenih za poslove koje obavljaju.

Asortiman

Prateći savremene trendove pakovanja životnih namirnica mi većinu svojih proizvoda pakujemo u modifikovanoj atmosferi koja obezbeđuje duži rok trajanja proizvoda uz očuvanje svežine. Pored upakovanih proizvoda imamo iste te proizvode i u pakovanjima od 1kg, 2kg, 3 kg i 5 kg koja su namenjena radnjama koje prodaju robu na merenje.

U ponudi imamo i veliki asortiman jezgrastog voća , sušenog voća i kandiranog voća kao i konditorskih proizvoda.